Hellende daken

U kunt bij ons terecht voor alle dakwerken, zowel nieuwbouw als renovatie.
Wij adviseren de dakpannen van het gekende merk Koramic.
"Koramic" is de merknaam van de meest gelegde pannen in België.
Het gebruik van pannen is enkel mogelijk op een hellend dak of voor een zijgevel, en het grote voordeel is de duurzaamheid. Pannen kunnen meer dan 100 jaar garant staan voor een lekvrij dak!
Een belangrijk aspect waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van de juiste dakpan is de kwaliteit ervan. Zorg ook steeds dat de keuze van je dak past bij de rest van de woning. Wij helpen u graag op weg naar de perfecte keuze.
Indien nodig doen wij aanpassingen aan de bestaande dakconstructie.
Niet enkel uw dak kan worden afgewerkt met pannen of leien, ook uw gevel kan op deze manier worden voorzien van een vochtwerende, maar ook esthetische bescherming.
Wij plaatsen ook velux-ramen, solatubes en dakkapellen.
Extra zorg wordt besteed aan de uitwerking ervan met lood of indien gewenst
met een loodvervanger, bv. koraflex.

 

Meer en meer wordt de traditionele bouwtechniek met kepers vervangen door het plaatsen van geïsoleerde dakelementen. In plaats van laag voor laag zelf aan te moeten brengen, wordt met geïsoleerde dakelementen het dak in één handeling dicht gelegd. Bij de meeste woningen is dit overigens in één dag klaar. De binnenzijde is wit voorgelakt, zodat u ook onder het dak al over prachtige geïsoleerde kamers beschikt.
Na het aanbrengen van het dakgebinte (de spanten en hordingen) worden de geïsoleerde dakelementen één voor één op z'n plaats gelegd met behulp van een kraan. Na de dakelementen worden de pannenlatten geplaatst en daarna de pannen.

 

Voor het plaatsen van dakramen wordt er steeds gewerkt met de materialen van Velux.
Hun kwaliteit en jarenlange ervaring werden verwerkt in een nieuw trendvol design, met een nog fijnere en een nog mooiere afwerking, een hogere technologische isolatie en een vereenvoudigde plaatsing.
Alle Velux dakvensters worden standaard met een dubbele isolerende beglazing geleverd. Dit biedt een helder, onvervormd uitzicht en een efficiënte geluidsisolatie.
Vervang uw oude dakvensters, dat verandert alles!

 

Klik op een foto om de volledige reeks te bekijken.


Schooldreef 54, 8730 Beernem
Webmaster: Hilde Tavernier