Isolatie

Haal nu het maximum uit uw isolatie.


Voor nieuwbouw of renovatie,voor platte of hellende daken, bieden wij u telkens het meest geschikte product.
Voor pannen en leien daken zijn er sandwichpanelen met pir isolatie.
Meer en meer wordt de traditionele bouwtechniek met kepers vervangen door het plaatsen van geïsoleerde dakelementen. In plaats van laag voor laag zelf aan te moeten brengen, wordt met geïsoleerde dakelementen het dak in één handeling dicht gelegd. Bij de meeste woningen is dit overigens in één dag klaar. De binnenzijde is wit voorgelakt, zodat u ook onder het dak al over prachtige geïsoleerde kamers beschikt.
Na het aanbrengen van het dakgebinte (de spanten en hordingen) worden de geïsoleerde dakelementen één voor één op z'n plaats gelegd met behulp van een kraan. Na de dakelementen worden de pannenlatten geplaatst en daarna de pannen.

 


Ook voor platte daken zijn er isolatieplaten met een zeer hoge isolatiewaarde en dit bij een zo licht en dun mogelijk materiaal. Zo kan er vlot en efficiënt gewerkt worden en wordt ook de constructie minder belast.
Stefaan geeft u deskundig gedetailleerd vakkundig advies.

 

Bouwen of verbouwen kost heel wat geld, daarom doet u er goed aan om op zoek te gaan naar mogelijke premies.

Met dakisolatie kunt u ook heel wat energie besparen. In een goed geïsoleerde woning is er minder verwarming nodig. En dat merkt u op uw energiefaktuur. Met de energiewinstcalculator kunt u berekenen hoe snel u uw investering in dakisolatie terugverdient.

Als u inversteert in dakisolatie, kunt u steun krijgen van verschillende instanties. Hierna volgt een handig overzicht van alle voordelen die je kan aavragen sinds 2022.

 

 

 

 

Wij helpen u bij het aanvragen van uw premies.

 

 

 

Klik op een foto om in te zoomen.


Schooldreef 54, 8730 Beernem
Webmaster: Hilde Tavernier