Solatubes

Dakwerken Gevens is verder ook gespecialiseerd in het plaatsen van Solatube lichtkoepels.
Het Solatube daglichtsysteem is een gepatenteerd systeem dat met een kleine lichtkoepel daglicht opvangt. Een reflecterende buis met eenspiegelwaarde van maar liefst 99,7% weerkaatst het licht naar de gewenste ruimte, waar een sierlijke plafondplaat het in alle richtingen verspreidt.

  • De lichtopbrengst in ongelooflijk, met veel meer licht dan u in vergelijking met traditionele lichtkoepels zou verwachten.
  • De aanschaf en de plaatsting van een Solatube daglichtsysteem is aanzienlijk minder duur dan andere methoden om daglicht binnen te brengen.
  • Het installeren van het Solatube systeem is snel, schoon en eenvoudig. Een groot voordeel hierbij is dat de dakconstructie niet aangepast hoeft te worden, zoals bij een traditionele lichtkoepel.
  • Het compacte en flexibele ontwerp van de Solatube daglichtsystemen stelt u in staat om bijna alle plaatsen te bereiken, zelfs kamers die niet direct toegang hebben tot het dak en kleinere ruimten waar daglichttoetreding niet tot de mogelijkheden hoort.
  • Het Solatube daglichtsysteem vermindert het energieverbruik. Het stelt u in staat om overdag de verlichting uit te schakelen en daarbij het gebruik van verwarming en airconditioning terug te dringen. Goed voor uw portemonnee en het milieu.


De Solatube lichtkoepel kan op allerlei daken worden geplaatst. Dakpannen, sneldekkers, een rieten kap, staaldak, alle soorten platte daken - zelfs plaatsing in een zijgevel is mogelijk. Het Solatube daglichtsysteem laat alleen daglicht door en géén UV-straling, stralingswarmte of geluid van bijvoorbeeld regendruppels.

       

Hier komt weldra een filmpje van de plaatsing van een solatube door Stefaan zelf.


Schooldreef 54, 8730 Beernem
Webmaster: Hilde Tavernier